Kan jeg velge å ikke se enkelte resultater?

Oppdatert i

Ja. Du kan velge å ikke åpne en resultatkategori eller, når plattformen støtter det, be om at den skjules før publisering. Når et resultat er åpnet, lastet ned eller delt, kan vi ikke gjøre dette ugjort eller hente tilbake kopier hos tredjeparter.

Vi vil likevel gi deg nødvendig informasjon når loven krever det, eller hvis det er en vesentlig feil i resultatet.